Явор го питах наскоро - няма. При Италианеца няма. Никола Николов - няма.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
A...гледам още я търсиш тази прословута лайсничка(както знаеш аз имам две леви),та туко що дадох поръчка и до вторник ще имам резултат (ся ходих да видя и двата калника са там но пак седи само лявата) А ко има бирата значи ще е от теб.
Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
166 2.4 JTD '02
164 2.5 TD '98 ex
Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение20-30 лева. Само да е дясна и да е сребриста, като първите суперки.
аз исках да я зимам цялата кола за 500лв, но няма каде да я държа, щях да во подарявам доста неща ама...няма място..
Comment
-
Първоначално публикувано от MILEN 76 Покажи съобщениеДа по-благодаря на колегата Боби за услугата която ми свърши,малка но от сърце.Мерси!Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Ааааа за единствения ни мод на раздела или само добро или нищоНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеАаааа за единствения ни мод на раздела или само добро или нищоAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеЧекай бре sunny, недей така - само добро или нищо, он си е жив и здрав човеко и така дай боже дълги години. Само че приятели и колеги - мисля, че е по-добре ако има за какво и да си се поскарваме малко (поне у форумо), или поне да си казваме кусурите и кой къде го сърби и защо. Лошото е че поне засега "гадината" не дава поводи и върши само добрини кат същи тимуровец.
М/у другото взех си изпита по Съпромат.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеМи нали сме се събрали да си лафиме и да ни е готино.Да пиеме бира с цаца и да се забавляваме.
М/у другото взех си изпита по Съпромат.
2. Аз извъобще не мисля да пия бира с неква си Цаца. Дори не я познавам.
3. Още не съм те черпил за габаритковците.
4. Виж т.1.
5. И умната.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
Comment